Het verhaal van "Bloom" gaat verder
met een nieuw hoofdstuk in 2023

Ook Peters dochter Amelie De Maere, die eind 2022 haar eerste collectie ‘Bloom’ lanceerde, ging dit jaar weer aan het ontwerpen. Met haar collectie ‘Bloom the wedding edit’ en collectie ‘Bloom Brilliance’ komt ze net als haar vader heel origineel en verfrissend uit de hoek. ‘Bloom the wedding edit’ werd een collectie met speelse lijnen die de connectie tussen mensen weergeeft.


De collectie werd ontworpen met diamanten van topkwaliteit, wat resulteert in een ongeëvenaarde schittering en glans. De verfijnde juwelen zijn dan ook perfect als verlovings- of vriendschapsring. Op een unieke manier zetten ze de puurheid en schoonheid van relaties tussen mensen in de kijker. Voor haar collectie ‘Bloom Brilliance’ voegde Amelie op de ringbanden dan weer extra briljanten toe en werkte ze met blauwe en gele saffier.


De warme gloed van de saffieren en de glinsterende schittering van de briljanten in combinatie met het unieke ontwerp maken van het geheel een tijdloze creatie.

We hebben briljanten en saffieren
in verschillende kleuren toegevoegd aan mijn collectie,

waardoor de tijdloze schoonheid behouden blijft
en tegelijkertijd nieuwe schittering ontstaat.


Bloom The Wedding Edit


"Bij het creëren van deze collectie heb ik alleen de hoogste kwaliteit diamanten gebruikt, waarvan de schittering en glans ongeÎvenaard zijn.
De diamanten in onze verlovings- of vriendschapsringen vertegenwoordigen niet alleen de eeuwigheid van uw liefde, maar ook de zuiverheid en de stralende glans van uw relatie."

Ontdek de volledige collectie in de winkel

bloom collectie-2
bloom collectie-5
bloom collectie-4
bloom collectie-3
bloom collectie-6