Een nieuw jaar, een nieuwe collectie

Een nieuw jaar, een nieuwe collectie

Juwelier Peter De Maere blijft creatief aan de slag. Hij maakt er een erezaak van om ieder jaar opnieuw met een andere, zelf ontworpen juwelencollectie uit te pakken. En ieder jaar opnieuw verrast hij met gedurfde ontwerpen, die toch blijk geven van een groot vakmanschap en van liefde voor het métier. Hierbij vindt u een overzicht van de juwelencollecties die de voorbije jaren hoge ogen gooiden bij de klanten van juwelier De Maere.

2020 – unieke edelstenen
Edelstenen brengen kleur en karakter. Breng ons een bezoekje of nog beter maak een afspraak en kom de unieke stenen zelf beoordelen.
 
 
 

2020 – één van peter zijn meesterwerkjes
Juwelier Peter De Maere creëerde tijdens de lock-down een meesterstuk. Oordeel zelf, en geef toe: dit juweel draagt de meesterstempel van de edelspit met trots.

 
 
 

2020 – juweel van de hoop
Juwelier en goudsmid Peter De Maere trok zich in de lockdown terug in zijn atelier en creëerde zijn antwoord op de corona-angst: een hanger in bladvorm in 2 formaten vervaardigd in Sterling zilver, Sterling zilver belegd met 24 karaat goud, 18 Karaat wit, roze en geel goud, naargelang de wens van de klant. Op het juweel is een golf zichtbaar, handgegraveerde blaadjes, bloemen en een opkomende zon. Dat alles symboliseert een nieuwe dag, een nieuw begin vol hoop na de corona-ellende. Het juweel is bovendien uniek, want Peter zorgt telkens voor een gepersonaliseerde gravure.
 
 
 

Collectie 25

Een tijdloze collectie voor unieke mensen

Download hier onze folder “collectie 25”


Collectie 24

Peter haalde ook dit jaar zijn inspiratie terug uit de natuur. De kracht van het water en de zee uit de collecties van 22 en 23 heeft plaats gemaakt voor de tijdloze elegantie van de natuurlijke vormen van takken, boomwortels en de nerven in de schors. Na een reis in Sri Lanka raakte Peter geboeid door de structuur en de verstrengeling van takken en wortels en dat zette hem aan het werk. Met heel veel oog voor details stelde Peter de nieuwe collectie samen.
Ze is verkrijgbaar in wit, geel en roze goud, en is rijkelijk bezet met briljanten.

Download hier onze folder “collectie 24”


Collectie 23

Download hier onze folder “collectie 23”


Collectie 22

Collectie 21

Collectie 20

Collectie 19

Collectie 18

Collectie 17

Collectie 16

Collectie 15

Collectie 14

Collectie 13

Collectie 12

Collectie 11

Collectie 10

Collectie 9

Collectie 8

Collectie 7

Collectie 6

Collectie 5

Collectie 4

Collectie 3

Collectie 2

Collectie 1